Odkryj nasze PRODUKCJE FILMOWE

W Fundacji Inside Out obszar Film koncentruje się na współpracy z zespołem N.O.C. FILM specjalizującym się w tworzeniu fabularnych filmów krótkometrażowych.

Nasza misja to promowanie wartości społecznych i edukacyjnych poprzez angażujące i edukacyjne filmy, które są zgodne z obecnymi trendami w popkulturze. Współpraca z N.O.C. Film umożliwia nam propagowanie świadomego uczestnictwa i odbioru kultury, sztuki oraz edukacji. Zespół N.O.C. Film, założony przez Michała Michalskiego i Marcina Lipskiego, to kreatywni i zaangażowani specjaliści z pasją do tworzenia filmów. Ich produkcje oscylują wokół lekkiej komedii i poruszają ważne społecznie zagadnienia. Do tej pory N.O.C. Film wyprodukował już szereg filmów, które są dostępne na ich kanale YouTube.

NASZE PRZYKŁADOWE PRODUKCJE

CZYM ZAJMUJE SIĘ N.O.C. FILM?

Tworzy filmy fabularne krótkometrażowe – najczęściej o&nbspcharakterze lekkiej komedii, zgodne z obecnymi trendami w popkulturze, w&nbspktórych poruszane są&nbspproblemy społeczne – np. dbanie o zdrowie psychiczne, z&nbspkreatywnym podejściem do lokowania produktu – np. super-bohaterski film „Zapał” reklamujący płatki śniadaniowe.

CO MOŻE ZYSKAĆ FIRMA DZIAŁAJĄC Z N.O.C. FILM?

Lokowanie marki/usługi w krótkometrażowym filmie fabularnym o dużym potencjale festiwalowym; z możliwością wyboru jakie zagadnienia powinien poruszać. Oryginalną, filmową reklamę najwyższej jakości, w konkurencyjnej cenie.

Udoskonalenie wizerunku firmy. Jeszcze szersze dotarcie do&nbspspołeczności, szczególnie do generacji „Z” i „Alpha”.

Co mówią o nas?

Przyjemnie się ogląda. Świetny dobór aktorów.  Bogaty w słownictwo scenariusz,  wesoło
i zaskakująco.

Fajnie, że są na Youtubie jeszcze tak ambitni twórcy jak Wy . Miło pooglądać coś z ciekawym scenariuszem, w co zostało włożone mnóstwo pracy a nie kolejny skopiowany od kogoś głupi shorts nagrany w łazience do lustra.

W jeden dzień pokochałem ten serial. W każdym człowieku tkwi cząstka dziecka. Ten serial to złoto bo gra genialnie na Andersenie braciach Grimm a teraz Walt Disney.